Schedule for Wo	men's Wellness Weekend, I (subject to change)	May 2 - 4, 2025
	Friday, May 2, 2025	
Arriv	val: 4:00-5:50 pm Walking tour: 5:30 pm	1
S	SOCIAL: 6:00 pm DINNER: 6:30 pm	
Friday evening:	8:00 pm TBD 8:30 pm Campfire (weather permitting)	
	Saturday, May 3, 2025	
	6:30-7:30 am (60 minutes)	
Kriya Yoga/Sound Bath, Charrie VanVleet- Crosby	Morning Hike, Jill Rudolph - Front Porch	
	BREAKFAST - 7:30-8:15 am	
8:30-11:30 am (180 minutes) ALL MORNING SESSION	8:30-10:00 am (90 minutes)	10:30am-12:00pm (90 minutes)
Beginning Sourdough, Christina Robert - Bremer Classrooom	Move Better and Feel Better with Mobility Amy Hoey - Climbing wall	Creating a Crystal Toolkit, Mary Jo Feely - Crosby
Canoeing, OW staff -Front Porch	Chakra Blancing for Health and Well-being, Mary Jo Feely - Crosby	Lessons of the Dandelion, Shari Harrison - Dining Hall
Wet-Felted bag, Becky Utecht - Dining Hall	"YES YOU CAN DRAW"- Simplify Line & Creative Color, Amy Paloranta - Dining H	
	LUNCH - 12:15 - 1:00pm	
1:15-4:15pm (180 minutes) ALL AFTERNOON SESSION	1:15-2:45 pm (90 minutes)	3:30 - 5:00pm (90 minutes)
Moose Lake State Park, OW staff - Front Porch	Let's Make Kombucha!, Michele Jaeger - Bremer	A reason to get together, Beth Jones - Schwyzer
Linoleum Block Printing on Cards and Tea Towels, Kathy Yerich - Dining Hall	Draw, write and hike together!, Kriste Mastel - Front Porch	Bone Broth 101, Michele Jaeger - Bremer
	Deep Female Grounding, Sara Remke - Crosby	Healing Sound Bath Meditation, Cheri Bunker - Crosby
SOCIAL - 5:30 pm,	SILENT AUCTION CLOSES - 6:00pm, DI	NNER - 6:00 pm
Saturday evening:	7:00 pm Night Hike/Night Sky 8:30pm - TBD 8:30 pm Campfire (<i>weather permitting</i>)	
	Sunday, May 4, 2025	
	6:30-7:30am (60 minutes)	
Kundalini Yoga, Louise Kneeland - Crosby	Morning Hike, Jill Rudolph - Front Porch	
	BREAKFAST - 7:30-8:15 am	•
8:30-10:30 am (120 minutes)	8:30-10:00 am (90 minutes)	10:45 am-12:15pm (90 minutes)
Fresh Flavors for Spring & Summer - Marinades, Sauces and Vinaigrettes, Beth Jones - Bremer Classroom	Orienteering, OW Staff - Front Porch	Shinrin- Yoku: Introduction to Forest Bathing, Kristen Mastel - Front Porch
Immersive Sound Healing For Wellness, Cheri Bunker - Crosby	Healing Through Meditation, Dee Ziegler - Climbing Wall	Core Strength, Amy Hoey - Climbing Wall
Seed Starting Class, Charrie VanVleet - Dining Hall		The Stress of Grief and the Grief of Stress, Stacy Eichman-Cardwell - Crosby
		Barn Quilt Squares, Jamie Nelson - Dining Hall